Masterclasses jongerencoaching

De Opleiding Jongerencoach geven we nu al een aantal jaren met succes, zowel als particuliere als In House-opleiding. We krijgen veel positieve feedback en worden goed beoordeeld (gemiddeld een 8,5). Dat is superfijn! Tegelijkertijd merken we dat het inschrijven voor een hele opleiding soms nog een drempel is. Hoewel wij heel erg geloven in een duurzame opleiding vinden we het ook belangrijk laagdrempelig onze expertise aan te bieden. Dat doen we dmv onze 1-daagse masterclasses! Deze masterclasses geven we regelmatig vanuit onze eigen locatie en kunnen In-House worden ingezet. De In-house-masterclasses kunnen we samen afstemmen op de vraag zodat je zeker weet dat het aansluit bij je team!

We bieden nu twee masterclasses. De komende tijd gaan we ook andere ontwikkelen. Er liggen al veel ideeën op de plank. Laat het vooral weten wanneer je ergens behoefte aan hebt. We gaan de uitdaging aan!

https://krijgeracademie.nl/masterclasses-voor-professionals/

Scroll naar boven