Maak kennis met onze trainer Odair!

De kwaliteit van onze opleidingen hangt nauw samen met de kwaliteit die onze trainers neerzetten. Daarom vinden we het ook erg leuk om onze trainers in de spotlight te zetten. Vandaag Odair!

‘Al meer dan 10 jaar zit ik in het vak en vind ik het werken met jongeren het mooiste wat er is. Jongeren zijn zichzelf nog volop aan het ontdekken en staan midden in hun persoonlijke ontwikkeling. Om d.m.v. training en coaching een bijdrage te mogen leveren, voelt elke keer weer als een mooie uitdaging, waar ik erg dankbaar voor ben.

Als trainer van de Opleiding Jongerencoach krijg ik de mogelijkheid om mijn ervaring en expertise te delen met andere professionals.
Binnen de opleiding staan authenticiteit en verbinding met jezelf centraal. Als coach ben je zelf het belangrijkste instrument dus mijn ervaring is dat deelnemers tijdens de opleiding zowel als professional en als mens groeien. Dat is heel mooi om te zien!

Daarnaast werken de deelnemers toe naar een eigen aanpak die inzetbaar is, zodat na de opleiding ze direct van toegevoegde waarde kunnen zijn. De afgelopen jaren hebben veel deelnemers met succes de opleiding afgerond. Daarentegen hebben we ook gemerkt dat een doordeweekse opleiding een uitdaging qua planning en logistiek kan zijn dus ik ben blij dat we deze mooie opleiding nu ook in het weekend gaan aanbieden zodat we nog meer authentieke coaches de benodigde tools kunnen aanreiken om echt het verschil te maken voor jongeren!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven