Onze missie

In alles wat we doen dragen we actief bij aan een samenleving waarin jongeren vanuit eigen kracht en talent hun plek innemen! Dat is waar we voor staan!

Krijgerschap

De Krijgeracademie staat voor krijgerschap. En dit is iets wat we elke jongere toewensen! Krijgerschap staat bij ons voor Authenticiteit, Moed, Verantwoordelijkheid, Zelfbewustzijn en Creëren (creatorschap).

Krijgers zijn zich ervan bewust dat ze hun eigen leven creëren en niet ondergaan. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je altijd in de hand hebt in welke (soms moeilijke) situaties je terecht komt. Maar wel dat je zelf bepaalt hoe je ermee omgaat en hoe je de situatie betekenis geeft en ervaart. Het bewandelen van het Pad van de Krijger vraagt ons te bepalen wie we willen zijn in relatie tot onze omgeving en de situaties waarin we terecht komen.

Krijgerschap is moedig je eigen proces aangaan en verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt. Je weet wat je wilt en je weet wat je nodig hebt om daar te komen. Krijgerschap vraagt zelfbewustzijn en inzicht in je eigen talenten, kwaliteiten, valkuilen, gedragspatronen en manieren van handelen en communiceren. Vanuit dat onderzoek creëren we steeds nieuwe keuzemogelijkheden. En tot slot voegen we een gezonde dosis zelfcompassie en humor toe!

Wat doen we?

De Krijgeracademie ontwikkelt opleidingen, trainingen, masterclasses en inspiratiesessies op het gebied van jongerencoaching, ontwikkeling en communicatie.

Ontstaan

De Krijgeracademie is ontstaan uit 18 jaar ervaring in jongerencoaching en projectmatig met jongeren werken. Deze ervaring nemen we als fundering mee in de Krijgeracademie. Al onze opleidingen en trainingen staan dus niet alleen bol van de mooie methodieken, ze zijn ook doordrongen van de nodige praktische ervaring in het coachen en begeleiden van jongeren!

• “Erg inspirerend, goed in de praktijk te brengen, motiverend.” • “Uitdagende training van een trainer met erg veel kennis en expertise.” • “Goede verbinding tussen theorie en praktijk!” • “Erg interessante lessen met veel ruimte voor het individu.” • “Het is een verrijking voor mezelf als mens én als jongerencoach!”
Scroll naar boven