Trainers

De trainers en ontwikkelaars die bij de Krijgeracademie werken zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals die hun sporen hebben verdient in het veld van de jongerencoaching. Deze ervaring, kennis en expertise nemen ze mee in het ontwikkelen van de verschillende opleidingen en trainingen. Bovenal hebben ze allemaal het krijgerschap hoog in het vaandel staan!

Paul den Bakker

Paul is al jaren gepassioneerd coach en trainer en gebruikt zijn kennis en ervaring om verschillende trainingen en opleidingen vorm te geven en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit binnen De Jonge Krijger. Met de Krijgeracademie draagt hij deze expertise uit naar al die verschillende professionals die met jongeren werken.

‘Ik zie het als mijn missie om een krachtige bijdrage te leveren aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van professionals die met jongeren werken. Jongeren verdienen het om de beste begeleiding te krijgen die we met zijn allen kunnen bieden! En daar is Krijgerschap voor nodig, allereerst van ons als professionals! Krijgerschap om vanuit contact met ons innerlijk vermogen ons leven vorm te geven. Zicht en grip op wat er van binnen gebeurt en hoe je omgaat met de buitenwereld is daarbij de sleutel; communicatie me jezelf en de ander!’

Hij werkt bij De Jonge Krijger als trainer, ontwikkelaar, teamcoach en kwaliteitsmanager en is vader van twee prachtige dochters. Hij speelt gitaar en doet mee in verschillende theaterproducties.

Paul den Bakker
Trainer, coach, ontwikkelaar

paul@jongekrijger.nl

Shadee Fransen

Mijn kernwoorden zijn leer – lach – groei.

Dit omdat ik vind dat de leeromgeving veilig en gemoedelijk moet zijn om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Hier sta ik dan ook voor tijdens mijn trainingen/lessen. Tevens bestaan er voor mij geen fouten, maar alleen maar feedback.

Shadee Fransen
Trainer en jongerencoach

shadee@jongekrijger.nl

Odair Inocencio

“Ik geloof erin dat de sleutel voor een gelukkig leven in de communicatie met onszelf ligt. Van binnen naar buiten leven en op deze manier echt verbinding maken met de wereld om ons heen.”

Odair heeft veel ervaring als trainer en als coach. Hij is ondernemend ingesteld en ontwikkelt zelf programma’s. Met ‘Jongeren aan Slag’ heeft hij voor verschillende gemeenten jongeren vanuit de bijstand naar een studie, een baan of een eigen onderneming gecoacht. ‘Woordt in Beeld’ is een talentenprogramma waarbij jonge creatievelingen aan elkaar worden gekoppeld om samen kunst te maken. Odair is veelzijdig en werkt vanuit het hart en ziet het als zijn persoonlijke missie om mensen, die ook vanuit het hart willen werken, hierbij te begeleiden.

"Als je doet wat je leuk vind, hoef je nooit te werken. Als je het zo bekijkt ben ik gelukkig werkloos."

Odair zet zijn eigen passies muziek, dichtkunst en zelfverdedigingssport in om mensen in beweging te krijgen. De weerbaarheidstraining met het boksen als instrument is hier een mooi voorbeeld van. Hij treedt nog regelmatig op als muzikant en spoken word artiest en is de trotse vader van een mooie dochter en een zoon.

Odair Inocencio
Trainer, coach, ontwikkelaar

 

Scroll naar boven